full screen background image

Vleugels van Papier

Oorsprong

In februari 2012 werd Vleugels van Papier opgericht door mezelf, Ilse Brosens. Na mijn universitaire taalopleiding (Nederlands-Zweeds, Master in de Sociale en Culturele Antropologie, geaggregeerde voor het onderwijs groep 2) heb ik een aantal jaren lesgegeven aan jongeren en aan volwassenen.

Het creatieve vuur laaide op en dus startte ik met een eigen wenskaartencollectie ‘Egel’. In juni 2014 kwam Vleugels van Papier hiermee naar buiten. De serie is inmiddels een vaste waarde in de betere boekhandel in Nederland en België. De met de hand getekende egeltjes, nadien in inkt gezet, met steeds een kleurig accent vertederen de harten van velen.

Anno 2018 is er een tweede reeks kaarten: (rouw)kaarten met verstilde natuurelementen, louter getekend in potlood. Omdat eenvoud vaak het meeste zegt.

In november 2014 debuteerde ik als schrijfster met de tekst voor: 'Het spookhuis van Veere', een project van Karin Den Boer. Voor een gesigneerd exemplaar mag je me altijd contacteren. Meer informatie over het boek vind je op de website van de fotograaf/uitgever Karin Den Boer: www.karindenboer.nl